Tijd voor vakantie

Tijd voor vakantie

Beste lezers,

ik ga helaas op vakantie voor 10 dagen en zal daarom geen nieuwe artikelen plaatsen met betrekking op hacking of interessante onderzoeken. Het was een zwaar jaar met school, OSWE en onlangs CRTP gestart dus ik dacht het is wel even tijd voor een korte pauze.

Alle vakken ook behaald van mijn studie en mijn stage behaald, dus nu even lekker een korte break en daarna weer hard er tegen aan. Onlangs ook eigen twitch kanaal begonnen en na mijn vakantie staan er wat interessante topics op de agenda waaronder een question & answer met niemand minder dan chivato. Een jongeman uit spanje die onlangs zijn OSWE heeft behaald en heel actief is op dit gebied en ondanks dat is hij erg jong nog. Ik ga samen met hem zijn ervaringen bespreken en wat zijn motivatie is en zijn leer weg.

Een week later hebben we een andere jongeman in de stream die zijn OSCP journey gaat beschrijven waarna ik een aantal interessante vragen ga stellen en het publiek mag ook natuurlijk vragen stellen. Verder twee interessante CVE hunting sessies.

Als laatst ga ik keihard verder knokken met het CRTP (certified red teaming professional) courses. Daarnaast ook meer focus leggen op mystiko (mijn eigen community, want dankzij de mensen daarin heb ik de motivatie om zo hard door te gaan. Het zijn ook meer vrienden voor mij dan onbekenden).

En vanaf 1 september begin ik met mijn afstudeerfase wat ook erg veel tijd van mij vraagt. Dus na mijn vakantie weer een drukke agenda

Tot over 10 dagen en bedankt voor jullie support !

Please share and spread
NederlandsEnglish