The Subtle Art of Not Giving a F*ck

The Subtle Art of Not Giving a F*ck
4.8Overall Score

Dit boek verteld op een leuke manier dat overal niks om geven niet de juiste manier van leven is, wij mensen moeten juist ergens om geven. Dat ergens om geven is belangrijk voor een mens om goed ...

 • plot
  4.5
 • Characters
  5.0
 • Pacing
  5.0
no title has been provided for this book
Author:
Genre:
Publisher:

Dit boek verteld op een leuke manier dat overal niks om geven niet de juiste manier van leven is, wij mensen moeten juist ergens om geven. Dat ergens om geven is belangrijk voor een mens om goed te functioneren. Tegenwoordig geven mensen een fuck om de meest onnozele dingen zoals hoeveel followers heb ik en hoeveel mensen hebben mijn bericht geliked, dit zijn dus dingen waar je juist NIET een fuck om moet geven.

Wij mensen van de twintigste eeuw geven teveel fucks om te veel dingen terwijl dat juist averechts gaat werken, hier word je erg depressief van en voel jij nooit gelukkig. Jij geeft een fuck om een mooie auto, jij hebt nu een mooie auto maar wat dan? Je hebt niks meer om ergens om te geven, dus dit is niet de juiste instelling.

Jouw doel zou moeten zijn bijvoorbeeld om een goede baan te bemachtigen, dit is een doel dat lang duurt en voor altijd door gaat want je zal nooit helemaal blij zijn met jouw baan. Je zal altijd wel een betere mogelijkheid kunnen krijgen. 20 likes op jouw bericht is niet de juiste fuck om weg te geven.

In dit boek verteld hij dat jij als mens maar x aantal fucks mag geven en dat jij die dus op de juiste manier moet verspreiden, denk dus goed na voordat je ergens om geeft. Daarnaast vertelt hij ook dat een fuck geven om eerlijkheid goed is want hiermee verbeter jij jezelf als persoon door te proberen altijd eerlijk te zijn in bijvoorbeeld je relatie of tegen je collega’s.

Ik raad dit boek zeker aan en het is zeker een inspirerend verhaal wat op veel mensen betrekking zal hebben.

 

Please share and spread

1 Comment

  Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
  I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful
  information. Thanks for the post. I’ll definitely comeback.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Rate this review

NederlandsEnglish