Learn powershell in a month of lunches

4.0Overall Score

Learn Windows PowerShell in a Month of Lunches, Third Edition

Wil jij powershell leren? dan is dit boek echt een aanrader. Het is opgedeeld in stukken waar je maximaal een uur mee bezig bent en elk hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal kleine opdrachten ...

  • Theory
    4.0
  • Practical
    5.0
  • Material
    3.0
Learn Windows PowerShell in a Month of Lunches, Third Edition
Published: januari 2017

Wil jij powershell leren? dan is dit boek echt een aanrader. Het is opgedeeld in stukken waar je maximaal een uur mee bezig bent en elk hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal kleine opdrachten of vragen, wat je zojuist heb gelezen wordt dan getoetst. Ik heb dit boek kort geleden uitgelezen en het was zeker een leerzame weg. Je leert er hoe je een script moet schrijven maar ook hoe je bijvoorbeeld bepaalde dingen kan automatiseren aan de hand van powershell.

Is er ook een stuk over active directory in combinatie met powershell, naast dat het veel praktijk laat zien komt er ook veel theorie in voor wat het boek compleet maakt. Dat is ook mijn reden dat ik dit boek zal aanraden aan mensen die meer willen leren over Powershell. Er valt verder vrij weinig over te vertellen, wil je meer weten over het boek? Waar wacht je op, bestel het en begin met leren !

Please share and spread
NederlandsEnglish