Duisternis over sethanon

Duisternis over sethanon
4.4Overall Score

Duisternis over Sethanon

Terwijl Murmandamus bezig is om zijn legers voor te bereiden op een aanval op Midkemia zijn Arutha en zijn vrienden op weg om dit te stoppen, iedereen denkt dat de plannen zijn om naar het ...

  • Plot
    4.0
  • Characters
    5.0
  • Paacing
    4.2
Duisternis over Sethanon
Genre:
Series:
Publisher:
Illustrator: De Boekerij
Published: 1998

Terwijl Murmandamus bezig is om zijn legers voor te bereiden op een aanval op Midkemia zijn Arutha en zijn vrienden op weg om dit te stoppen, iedereen denkt dat de plannen zijn om naar het koninkrijk te rukken omdat daar Murmandamus zal aanvallen. Maar is dit wel waar? wat zijn zijn echte plannen en waarom gaat hij niet in de richting van het koninkrijk maar een hele andere richting op?

Ondertussen zijn Thomas en Puc op zoek naar Macros omdat hij wederom een sleutel is in dit spel wat zich zal gaan spelen, hun reizen door tijd en ruimte om Macros te kunnen vinden. Totdat ze in een tijd en ruimte belanden waar inderdaad Macros te vinden is maar het blijkt dat Macros in een val zit. De val waarin hun dus nu zitten is gebaseerd op tijd en elke dag gaan zij terug de tijd in totdat ze niet meer zullen bestaan, Puc en Macros moeten samen werken om deze spreuk te verslaan en terug te keren naar Midkemia om te helpen Murmandamus tegen te houden.

Ondertussen reizen Arutha, Robbie, Joolstein en zijn andere metgezellen naar ver in de bergen omdat ze murmandamus willen confronteren voordat hij de kans krijgt hun kant op te komen, totdat zij erachter komen dat het doel van Murmandamus niet de hoofdstad is maar een stad genaamd ‘Sethanon’. Want het blijkt dat onder Sethanon de oude stad is begraven van de vorige eigenaars die machtige wezens waren. De persoon of eigenlijk personen die Murmandamus onder controle heeft zijn deze eigenaars en zij willen hun stad terug opeisen omdat daar een magische steen bevind met de kracht om hun opnieuw tot leven te wekken zodat zij opnieuw de macht kunnen krijgen over Midkemia en opnieuw verwoesting zal brengen.

Het verhaal is opnieuw spannend en zeker de moeite waard om dit deel te lezen.

Please share and spread

Leave a Reply

Rate this review

NederlandsEnglish