Mystiko christmas conference

Dit artikel vertelt het verhaal achter de mystiko kerst evenement die gehouden word op 19 december 2020, de thema is zoals de naam al zegt ‘kerstmis’. Wij mystiko zullen de hele dag sprekers hebben die over van alles en nog wat gaan vertellen, zo hebben wij de volgende onderdelen die dag:

  • Serialization
  • Windows filesystem
  • Cryptocurrency
  • Malware analysis
  • Reverse engineering
  • AWS talk

En nog een aantal interessante talks, wij hopen dat iedereen gezellig die dag komt kijken en luisteren en vooral veel vragen stellen want dit is een dag namens mystiko voor jullie. Wij hopen ook dat er veel mensen zullen komen en dat het een leuke dag word.

Wij zijn ondertussen hard bezig om een poster te maken die overal gedeeld gaat worden, de poster ziet er op dit moment als volgt uit:

Als dit een succes wordt dan gaan wij dit ieder jaar organiseren, help ons vooral door dit artikel te delen en de poster die ergens komende week word gedeeld te herdelen. Laat de kerst spirit overal naar toe gaan en laten wij met zijn allen veel leren op deze informatieve dag.

Het evenement zal plaats vinden op Twitch en Youtube waarbij iedereen live kan meekijken en ook makkelijk vragen kan stellen in de chat, ook wordt er na elke talk een korte pauze gehouden van 5 min waarbij eventueel nog vragen beantwoord kunnen worden.

Het idee om dit te houden heb ik zelf bedacht en georganiseerd, maar ik kan het natuurlijk niet alleen. Dankzij de leden van Mystiko die mij zullen helpen door talks te houden en een aantal leden die de poster hebben ontworpen zal dit evenement hopelijk slagen. Samen sta je sterker dan alleen natuurlijk!

Helaas deze week geen technisch artikel maar meer een informele, ik hoop volgende week weer een leuk technisch artikel te kunnen delen over iets wat me binnen schiet.

Please share and spread
NederlandsEnglish