Hacking the xbox

Ik heb een week geleden besloten om een project te starten voor mezelf (waar ik probeer 2 uur per week aan te besteden aangezien ik ook OSEP aan het doen ben). Dit project is het hacken van een Xbox, nee geen Xbox one of althans nog niet :-P. Ik heb een Xbox original aangeschaft die er als volgt uit ziet

Ik zal ook proberen om mijn progressie te beschrijven in de vorm van blog post waarbij ik elke week of twee weken uitleg wat ik heb gedaan en hoe ik het heb gedaan. Naast bovenstaande xbox original heb ik ook een boek wat ik erbij gebruik om dit te volgen en te leren, zoals de titel al beschrijft is de titel van de boek ‘Hacking the xbox’.

In dit boek word stap voor stap beschreven hoe je een Xbox original kan hacken en wat je precies moet doen en wat voor benodigdheden jij nodig hebt om het voor elkaar te krijgen. Ik ben erg benieuwd hoe ver ik ga komen en wat voor nieuwe technieken ik ga leren, hardware hacking is een topic dat nog niet heel populair is en maar weinig mensen kunnen.

Mocht jij ook interesse hebben in dit project dan zijn de kosten echt optimaal !

  • Xbox original = $40-60 dollar
  • Hack the Xbox = new ($20), used ($13)

Voor minder dan 75 kan je al meedoen en heel veel leren op gebied van hardware hacking + reverse engineering !

Please share and spread
NederlandsEnglish