A new journey ~ OSEP

Vanaf zondag 21 februari ben ik begonnen met de nieuwe offensive security curses genaamd OSEP (Evasion Techniques and Breaching Defenses (PEN-300) (offensive-security.com) dankzij RedTeam Cyber Security wie dit heeft betaald. Ik ben op dit moment bij hoofdstuk drie en tot zover bevalt het zeker !

Offensive Security heeft ook aardig wat updates gedaan omtrent hun platform en de student admin panel, ziet er allemaal zeer netjes uit en overzichtelijk. Ik heb er zeker heel veel zin in en ben erg benieuwd wat ik allemaal ga leren tijdens de cursus, het worden ieder geval weer weken met veel leren, wel is het anders dan normaal omdat ik nu een fulltime baan erbij heb dus overdag moet werken en alleen in de avond kan leren en in het weekend. Op dit moment leer ik zaterdag de hele ochtend en middag en in de avond tot zondag avond is het even rust en geen computer of wat dan ook, even lekker rust en ontspanning.

Ik hou jullie op de hoogte van mijn progressie en zal ook wederom bij OSEP weer een cheat sheet publiceren zodra ik voor het examen ga.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer !

Please share and spread
NederlandsEnglish